Praktisk information /FAQ

Hvordan er værelserne?
Hvert ægtepar får sit eget værelse. Kærester/forlovede sover hver for sig. Der er toilet og bad ved hvert værelse.

Hvor kommer vi til at bo?
Værelsesinddelingen laves først efter sidste tilmeldingsfrist. Oversigt over værelserne hænger på opslagstavlerne, når I ankommer. De først tilmeldte bor i værelserne der ligger i hovedbygningen. Resten bor på værelserne i bygningen lige ved siden af.

Hvad skal vi have med?
På Hvidekilde er der køjesenge og madrasser på værelserne. Dyner, puder, lagner, sengelinned og håndklæder skal I selv medbringe.
Selvom det er januar, så er det altid rart at komme ud og få sig rørt. Så tag godt fodtøj og varmt overtøj med, så vi kan komme ud i skoven, der ligger lige udenfor.

Hvordan og hvornår skal vi betale?
Betaling sker online ved tilmelding. Tilmelding er ikke gyldig før vi har modtaget betaling.

Skal vi selv gøre rent?
Værelset I har boet på, skal I selv gøre rent (rejse madrasserne op, støvsuge, vaske gulv og tørre støv af, gøre toilet/bad rent og tømme skraldespanden). Nogle af fællesarelaerne hjælper vi hinanden med at gøre rent (hvis alle giver 20-30 minutter er det nemt klaret!). Gangarealerne og spisestuen skal vi ikke rengøre.

Hvornår kan vi komme?
Man kan ankomme fra klokken 17.30.

Hvornår slutter det?
Det sidste møde slutter ca. kl. 12.00 om søndagen. Derefter bruger vi en halv time på at rydde op og gøre rent. Der bliver ikke serveret frokost om søndagen, men der bliver mulighed for at smøre en madpakke ved morgenmad/brunch.

Hvordan bliver maden?
1600x1200 Parweekend 2018Der serveres rigtig lækker vegetarisk mad. Har man specielle diætbehov kontaktes Anne-May Müller i så god tid som muligt, og vi vil se på, hvad vi kan gøre for at hjælpe med det, men I må selv være indstillet på at hjælpe med også.

Hvad menes der med, at tilmeldingen er bindende?
Vi har brug for tid til at planlægge, lave madindkøb og forberedelse af andet materiale, og derfor er der en sidste tilmeldingsdato. Så snart I har betalt gælder betalingsbetingelserne, og tilmeldingen bindende - det betyder, at vi opkræver deltagerbetalingen, selvom I ikke kommer. Bliver i syge eller forhindret på anden måde, så må I prøve at få det dækket via jeres egen afbestillings- eller rejseforsikring.

Hvor mange er der plads til?
Der er plads til 20 par. Så vent nu ikke for længe med at tilmelde jer! Derefter tilbyder vi plads på sovesale.

Kan vi tage vores baby med?
Nej. Parweekenden er børne- & babyfri zone.

Må vi tage vores hund med?
Hunde må ikke tages med indendørs, og udendørs skal den ALTID holdes i snor.

Må jeg ryge?
Ikke indenfor. Du kan ryge udendørs, hvis du går lidt væk fra bygningen, så røgen ikke trækker ind af døre eller vinduer.
Der må ikke indtages euforisernede stoffer eller alkohol i løbet af weekenden.

Skal vi være adventister for at deltage?
Nej, absolut ikke. Det er ikke en "missionerende" weekend, men vi lægger heller ikke skjul på, at vi er troende, og at Gud er en vigtig del i vores liv og i vores ægteskab. Der bliver også holdt andagter på weekenden, men ALLE er velkomne, og vi tror helt sikkert, at alle kan få brugbare ting til deres parforhold med derfra!

Vi har ikke råd - hvad gør vi så?
Er en af jer studerende, så er der 25% studierabat.
I kan jo også søge menigheden om hjælp - spørg jeres præst, hvilke muligheder I har.

Hvordan bliver vejret?
Det ved jeg ikke ... men du kan jo tjekke her.

Sociale medier
Hvis du er en af dem, der er flittig på de sociale medier, så er det officielle hashtag for weekenden: #sdapar18. Vi glæder os til at se billeder og læse reaktioner om, hvordan I oplever parweekenden :-) Følg også familieafdelingen på både facebook og twitter.

Læs mere om Hvidekilde.

Er der andet, du gerne vil vide, så skriv endelig, og vi skal prøve at svare dig!