Willie & Elaine Oliver

 

I år får vi besøg af Elaine og Willie, der er ledere for familiearbejdet i Adventistkirkens verdensorganisation. De er vant til at rejse verden rundt og undervise om børn, ægteskab og familieliv og har rig erfaring fra hele verden og mange kultruer at trække på, når de også har noget at sige til os, her i Danmark.

Elaine har tre mastergrader i: Clinical Mental Health Counseling; Counseling Psychology; og Higher and Adult Education. Hun er i øjeblikket igang med en Ph.D. i Educational Psychology. Willie er uddannet præst, og har en Ph.D. i Family Sociology; samt mastergrader i Pastoral Counseling og i Sociology. Så det er i den grad nogle veluddannede undervisere vi får besøg af. Men heldigvis er de også helt nede på jorden og er utrolig hyggelige og gode at tale med.

Elaine og Willie bor lidt nord for Washington DC, USA. De har været gift i 34 år og er forældre til to nu voksne børn - og igang med at hjælpe datteren med at planlægge bryllup.

De kommer til at tale på engelsk - men hvis du har brug for oversættelse, så tag en smartphone og nogle hovedtelefoner med, så får du oversat møderne direkte i ørerne.

 

ElaineWillie