FAQ - ofte stillede spørgsmål

 

Her kan du få svar på nogle af dine spørgsmål om Familieweekend på Himmerlandsgården, 28. september - 30. septemer 2018

Hvordan er værelserne?
Hver familie får sit eget værelse. Der er 3, 4 og 6 mandsværelser. I Hovedbygningen er der vask med varmt og koldt vand på værelserne. Bad og toilet på gangen. I Bjælkehytten er der ikke vask på værelserne, men bad og toilet på gangen. Der findes babybadekar i Hovedbygningens badeværelser. Evt. babyseng skal I selv medbringe.

Hvor kommer vi til at bo?
Hovedbygningen er forbeholdt dem med de mindste børn og dem med svær allergi. Og er der plads til flere, så kommer de, der tilmeldte sig først, også ind der. Værelsesinddelingen laves derfor først efter sidste tilmeldingsfrist. Oversigt over værelserne hænger på opslagstavlerne, når I ankommer. Bliver vi rigtig mange, så bruger vi også campinghytterne.

Hvad skal vi have med?
På Himmerlandsgården er der køjesenge og madrasser på værelserne. Lagner, sengelinned og håndklæder skal I selv medbringe. Der findes et begrænset antal vattæpper og puder på stedet. Men anbefalingen er helt klart, at I selv tager dyner og puder med.
Indesko er en god idé, for gulvene er kolde.
Tag også godt udendørstøj med, der passer til vejret. Lørdag eftermiddag skal vi ud og være aktive sammen - både børn og voksne!

Hvordan og hvornår skal vi betale?
Betaling sker online ved tilmeldingen, tilmelding er ikke gyldig før vi har modtaget betaling.

Skal vi selv gøre rent?
Vi betaler os fra rengøring af alle fællesarealer, men der skal lige ryddes op. Værelset I har boet på, skal I selv gøre rent (rejse madrasserne op, støvsuge, tørre støv af, gøre vasken og spejlet rent og tømme skraldespanden osv. Følg anvisningen på værelset).

Hvornår kan vi komme?
Man kan ankomme fra klokken 17.00.

Hvornår slutter det?
Det sidste møde slutter ca. kl. 12.00 om søndagen. Derefter skal I gøre væreslet rent efter jer selv. Der bliver ikke serveret frokost om søndagen, men der bliver mulihged for at smøre en madpakke ved morgenmaden.

Hvordan bliver maden?
Maden bliver børnevenlig og vegetarisk. Har man specielle diætbehov kontaktes Anne-May Müller i så god tid som muligt, og vi vil se på, hvad vi kan gøre for at hjælpe med det, men I må selv være indstillet på at hjælpe med også.
Der findes en hel del højestole på Himmerlandsgården.

Hvad menes der med, at tilmeldingen er bindende?
Vi har brug for lidt tid til at planlægge børnemøder, madindkøb og forberedelse af andet materiale, og derfor er der en sidste tilmeldingsdato. Efter den dato (17. september) er tilmeldingen bindende - det betyder, at vi opkræver deltagerbetalingen, selvom I ikke kommer.

Bliver der program for børnene?
Ja, selvfølgelig!! De får mindst lige så gode møder som de voksne. Der bliver møder for 3 grupper: små, mellem, store.

Må vi tage vores hund med?
Hunde må ikke tages med indendørs på Himmerlandsgården. Og udendørs skal den ALTID holdes i snor. Vis hensyn til børnene - mange er bange for en hund, også selvom den er i snor og "ikke gør noget".

Må jeg ryge?
Nej. Hverken indendørs eller udendørs. Hvis du har problemer, så foreslår vi nikotinplaster eller andre hjælpemidler, som fås på apoteket.
Der må heller ikke indtages euforisernede stoffer eller alkohol.

Hvordan bliver vejret?
Det ved jeg ikke ... men du kan jo tjekke her.

Er der andet, du gerne vil vide, så skriv endelig, og vi skal prøve at svare dig!