Familieweekend, 28.-30. sept. 2018

Dato: 28/09 - 30/09

Himmerlandsgården er rammen om en hyggelig familieweekend den sidste weekend i september 2018. Familieweekend for både store og små. Det er leg, sang, undervisning, andagter, hygge og tid til at udveksle livets glæder og udfordringer som kristen familie.

Weekenden er egnet for familier, der ønsker at møde andre kristne familier, men også har et ønske om at blive blive endnu bedre forældre. Mens de voksne har undervisning er der gode og alderssvarende møder og aktiviteter for børnene. Der bliver også tid til at være udenfor sammen hele familien, og til fælles andagter og sang.

I år underviser Elaine og Willie Oliver, der begge er uddannede familieterapeuter. De besøger os fra USA, hvor de har deres base. Men de rejser hele verden rundt og underviser og udruster par og forældre til at skabe gode, trygge familier. De er ansat af Adventistkirkens verdensorganisation til at varetage og koordinere familiearbejde. De er varme mennesker med stor kompetence og erfaring fra mange års arbejde med og for familier. Undervisningen foregår på engelsk, men bliver oversat til dansk. Du kan læse mere om dem på dette link: http://family.adventist.org/about/who-we-are-meet-the-directors.html

Tilmeldingen er nu åben, og du kan læse mere her.